Vrolijk ganzenbord - Carrousel

Staat: Nieuw product

Janod

JS371

Welke gans zal als eerst de draaimolen bereiken? Vast en zeker die van jouw!

Dit plezant spel, helemaal in kermis-thema, kan je keer op keer met de hele familie spelen. Ook leuk om spelenderwijs concentratie te stimuleren en je kinderen te leren observeren. Al is de pret nooit ver weg, zolang je oppast voor de vallen onderweg! ^_^

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J02743

SamenstellingenHout
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 4 jaar

Ganzenbord Carrousel van Janod, vrolijk geïllustreerd gezelschapsspel met bonte kleurtjes en allerlei kermis elementjes.

Dit Janod Ganzenbord bestaat uit een opplooibaar spelbord uit stevig karton, 4 houten ganzen en 2 houten dobbelstenen. Spelregels in 6 talen (Frans, Engels, Duits, Nederlands, Spaans en Italiaans)

Aantal spelers: 2-4

Afmetingen: 15,8 x 4,5 x 25 cm

Leeftijd: 4 tot 8 jaar

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk Janod - Janod is een Frans speelgoedmerk, gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Ze maken sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Wat het alleen maar leuker maakt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.050.250.160.4
  • Door Katty M.
  •  de 01/04/2020
een instant succes. mooie afwerking, de eendjes zijn zeer kleurrijk. instructieboekje duidelijk
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.