Vrolijk peuterboekje - Knor, knor, wie ben ik?

Staat: Nieuw product

Clavis

CLA153

Waarin lijkt een kip op een ster? Wat heeft een bijtje gemeen met de zon? Heeft een inktvis iets van een kangoeroe? En wist je dat het oor van een varken aan een flamingo doet denken? Sla de flappen van dit boek om en kijk je ogen uit.

Dit kleurrijke kartonboekje met flapjes is vast en zeker een instant hit voor jouw hartendief. Fijn al cadeau voor elke gelegenheid.

12,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789044840261

Leeftijdvanaf 18 maanden
AuteurLiesbet Slegers
IllustratorLiesbet Slegers
GenreFlapjesboeken
ThemaDagelijks leven

Kleurrijk peuterboekje Knor, knor, wie ben ik is een vrolijk kijk- en raadboek met flappen en vol onverwachte gelijkenissen. Voor peuters vanaf 18 maanden, met de wereld rondom het kind als thema.

Liesbet Slegers is een grafisch vormgever en illustrator uit België Ze studeerde toegepaste grafiek en illustratie aan de Sint-Lucas Hogeschool in Antwerpen. Haar stijl en kleurencombinaties spreken heel jonge kinderen sterk aan.

Auteur en illustrator: Liesbet Slegers
Afwerking: flapjesboek
Leeftijd: vanaf 18 maanden
Aantal pagina's: 16
Formaat: 19,4 x 19,1 x 1 cm
ISBN: 9789044840261

_

Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Ze brengen boeken uit op maat van kinderen, met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Marion B.
  •  de 27/11/2021
Heel leuk en sprekend boekje
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen.Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld . Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind.Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen , met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.