Vrolijk stapelspel - Dier op dier

Staat: Nieuw product

Haba

De dieren willen graag hun kunstjes tonen en samen de grootste piramide bouwen. Er moet wel voorzichtig en behendig te werk worden gegaan: wie kan de pinguïn op de krokodil zetten, het schaap op de pinguïn en de slang op het schaap ...

Stapel jij mee met dier op dier? Een vrolijk houten stapelspel van het populaire Haba!

22,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3478

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
Leeftijdvanaf 5 jaar

Dier op Dier is een schot in de roos bij elk kind. Dit wankel stapelspel speel je met 2 - 4 spelers van 4 - 99 jaar en is gemaakt uit hout.

Dit houten spel stimuleert je kleintjes fijne motoriek, hand-oogcoördinatie, driedimensionaal voorstellingsvermogen en concentratie. Niet alleen leuk dus maar ook echt leerrijk.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22.5522.30.6
  • Door Anonymous A.
  •  de 13/09/2021
Erg leuk!
  • Door Roos M.
  •  de 11/12/2019
Precies wat ik wou
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!