vrolijke boerderij met diertjes

Vrolijke boerderij met diertjes

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ17364

De boerderij Lilliputiens is een huisje dat je overal mee naartoe kunt nemen dankzij het handvat. Er woont een kleine boer en al je vrienden van...

49,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86376

TypeBabyspeelgoed
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 9 maanden
De boerderij Lilliputiens is een huisje dat je overal mee naartoe kunt nemen dankzij het handvat. Er woont een kleine boer en al je vrienden van het platteland: Jef de hond, Vicky de koe, Ophélie de kip, Nicky de eend, een schaapje en een varkentje. Open de deur en ontdek een prachtig decor om tal van verhalen te verzinnen op de boerderij! Geschikt vanaf 9 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1821160.35
  • Door Robert Z.
  •  de 29/06/2019
Heel leuke boerderij voor mijn kleinzoon
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.