Vrolijke handpop - Gans Guitig

Staat: Nieuw product

Haba

HAB112

Uit de schattige Gans Guitig-reeks van HABA: een vrolijke handpop die piept en knisperfolie heeft voor extra voel- en geluidseffect. Deze pop is perfect voor amusante poppenspellen en heerlijk om te knuffelen.

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303137

CollectiePoppenwereld
TypeHandpoppen
Leeftijdvanaf 18 maanden

Als de schattige Gans Guitig op het toneel verschijnt, zijn alle toeschouwers meteen vrolijk. En na de voorstelling kunnen de kleintjes heerlijk knuffelen met deze soepele en zachte handpop.

Geschikt vanaf 18 maanden. Formaat: 21 x 7 cm. Wasinstructies: wassen op 30 °C mild, niet in een trommeldroger drogen, niet strijken, niet chemisch reinigen, bleken niet toegestaan. Design: Ines Frömelt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
158.5140.082
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!