set van 6 crackers elf medium

Vrolijke set van 6 partycrackers - kerstelf

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR011

Meri Meri: Kerst (70)

Kijk eens aan! Deze set kerstelfen is ideaal om je feestdagen wat pit te geven!

Elke partycracker ziet eruit als een kleurrijk kerstelfje. De crackers hebben een DIY party hat, kraagje, belletje en er zit ook een stickervel bij om ze lekker te versieren.

Laat het feestje beginnen!

24,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 45-2966

CollectieKerstmis
TypeParty crackers
KleurMeerkleurig

Maak er een kerstfeest om nooit te vergeten van met deze kerstelf party-crackers van Meri Meri! Dankzij de producten van Meri Meri kan je elk feestje tot in de puntjes afwerken. Hun collecties zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond naar alle feestartikelen om je kerstfeest tot in de puntjes af te werken.

Elk pak bevat 6 crackers in 2 stijlen. Afmetingen van de verpakking: 28 x 24 x 4,5 cm

Gebruiksaanwijzing: om een cracker te openen, hou hem op een armlengte verwijderd samen een vriendje, broer of zus. Draai dan tegelijk elk naar een andere kant en de kerst elf popt open!

Geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.240.050.280.23
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Meri Meri: Kerst
Inspiratie en stories