Vrolijke taart toppers om de lente te vieren

Staat: Nieuw product

Talking Tables

KZ16737

Alles voor een paas feestje (72)

Nu de lente bijna in het land is, is het tijd om de handen uit de mouwen te steken. En wat is er leuker dan een namiddagje kokkerellen met de...

3,25 €

1,30 €

Zet op mijn verlanglijstje

Nu de lente bijna in het land is, is het tijd om de handen uit de mouwen te steken. En wat is er leuker dan een namiddagje kokkerellen met de kids? Om het begin van de lente te vieren, maken jullie een lekkere taart. Achteraf kan je met deze leuke taart toppers je heerlijk hapje decoreren. Inhoud: 15 kartonnen figuurtjes om op een taart of cake te prikken.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
162700.35
Talking Tables werd opgericht door Clare Harris in 1999, net op tijd voor de Millennium viering. Een jaar later kwam Mark McCormack bij het bedrijf. Talking Tables begon met slechts 8 producten, vandaag zijn dat er meer dan 350. Talking Tables ontwerpt al haar producten helemaal zelf, met een vleugje stijl en humor vieren ze het leven. De bedrijfsnaam verwijst naar de producten die je tafel laten praten, zo kan iedere gast, van oma tot een oude vriend, zich ontspannen en welkom voelen aan jouw tafel!
Collectie Alles voor een paas feestje
Inspiratie en stories