Vurig gezelschapsspel - Sterk als een draak

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (134)

Iedereen weet dat draken graag met vuur spelen. Daarom gaat het er bij hun jaarlijkse dakenwedstrijd heet aan toe tijdens een wedloop rondom een...

12,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5468

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar

Iedereen weet dat draken graag met vuur spelen. Daarom gaat het er bij hun jaarlijkse dakenwedstrijd heet aan toe tijdens een wedloop rondom een vuurspuwende vulkaan! Wie als eerste om de vulkaan wil rennen, heeft een drakensterk geheugen nodig.
Een vurige drakenwedstrijd voor 2 - 4 spelers vanaf 5 jaar.

Dit spel stimuleert:
- Geheugen

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
12.14.318.40.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories