Waarom je meestal gek bent op - boek over vriendschap en relaties

Staat: Nieuw product

Lannoo

LAN063

Grappig en leerzaam boek over vriendschap, familie, liefde en meer.

Dit boek staat boordevol weetjes over vriendschap, familie, liefde en voortplanting, voor nieuwsgierige kinderen die precies willen weten hoe alles zit. Meer dan vijftig verschillende onderwerpen rond het thema 'Relaties tussen mensen' worden op een toegankelijke en vlotte manier besproken. De vrolijke illustraties, testjes en spelletjes van Elly Hees maken het boek een feest om te lezen.

15,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789000362370

Waarom is het belangrijk en fijn om vrienden te hebben? Waarom lijk je op je familieleden? Hoe komt het dat je best vaak ruzie hebt met je broer of zus, terwijl die tegelijk je beste vriend(in) is? Weet jij hoe het voelt om verliefd te zijn? En eh... hoe gaat dat eigenlijk, seks?

auteur: Esther Walraven

Uitgever: Unieboek

ISBN: 9789000362370

Geschikt voor nieuwsgierige kids vanaf 10 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
201210.48
Lannoo Kind & Jeugd -   Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.