Werkmap mindfulness - Frog, de wenskikker

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ18854

Frog de groene kikker gaat op verkenning in de modderpoel. Dat staat garant voor spannende avonturen. Hij ontmoet er neven en nichten, zoals de brulkikker, de watervalkikker en de boomkikker. Sommige soortgenoten zijn lief en attent. Andere zijn arrogant en hatelijk. Frog leert van elke kikker iets bij. De kikkerlevenswijsheden die Frog ontdekt, kunnen kinderen ook goed gebruiken in hun eigen leven.

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 6 jaar
AuteurBerti Persoons
IllustratorLeen Van Durme
GenreInvulboeken
ThemaFilosofie

Via deze mindfulness-werkmap Frog, de wenskikker leren kinderen in 18 stappen tot zichzelf te komen, waardoor ze sterker in het leven staan. Volg Frog de groene kikker op zijn avontuurlijke pad, en leer veel over jezelf.

Auteur: Veronique Benoit en Berti Persoons
Illustraties: Leen Van Durme
ISBN: 9789058388568

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
212600.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.