Wervelend boek - Het atomisch avontuur

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH010

Leer alles over energie, krachten en de bouwstenen van jij, ik en het hele universum in dit spannende atomische avontuur!

Professor Astrokat neemt je mee door de fascinerende wereld van de fysica. Je krijgt antwoorden op tal van vragen over de dingen die we rondom ons zien. Waar is alles van gemaakt? Hoe blijft een vliegtuig in de lucht? Waarom is de lucht blauw? Ontrafel samen met dit kleurrijke boek al de geheimen van ons universum!

19,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462912779

Leeftijdvanaf 9 jaar
AuteurDominic Walliman
IllustratorBen Newman
GenreEducatieve boeken
ThemaWetenschap

Klaar voor een spannend avontuur doorheen ons universum? Professor Astrokat neemt je mee op reis door de wondere wereld van de natuurwetenschappen in deze hardcover vol schitterende illustraties en met een verrassende vormgeving.

Auteur: Dr. Dominic Walliman
Illustrator: Ben Newman
Afmetingen: 30 x 30 cm
Eerste verschijningsdatum: 12/10/2017
Uitgeverij: De Eenhoorn

Pagina's: 72
Leeftijd: 9+
ISBN: 9789462912779

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.290.010.30.67
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.