Wheely Bug Egel Pluche met afneembare hoes small

Staat: Nieuw product

Wheely Bug

HEB092

Streelzachte Wheely Bug pluche (9)

Deze coole Wheelybug is een loopwagen in de vorm van een grappige egel, met 4 zwenkwieltjes waardoor kinderen in een kleine ruimte alle kanten op kunnen draaien. Wheelybugs gaan achteruit, vooruit, opzij en rond en rond.

In tegenstelling tot de andere Wheely Bug diertjes in PU, is het mogelijk om bij deze pluche variant de hoes af te nemen om te wassen of om te vervangen door een andere leuke hoes van Wheely Bug.

84,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 1 jaar

Door de roestvrije aluminium duwbeugel kan je er veilig op zitten en rondjes rijden.

De Wheelybug is al leuk voor 1 jarigen, want je kan hem ook heerlijk knuffelen, wegduwen of als loophulp gebruiken. En als je kleintje die eerste stapjes zet duurt het niet meer lang voordat hij erop wegrijdt. Voor jarenlang speelplezier (ook voor broertjes en zusjes).

Bekroond met de 'Best Baby & Infant product Award 2007, category toys'. Geschikt voor kids van 1 tot 3 jaar. Draagt tot 25 kg, wieltjes laten geen strepen achter op de vloer en zijn eenvoudig te reinigen of te vervangen.

Afmetingen: Small 38 (lengte) x 23 (breedte) x 22 (zithoogte) cm. Hoogte van de stuurbeugel is 30 cm. CE en EN71 keurmerk. 

De Wheelybug is vervaardigd in materiaal van hoge kwaliteit en overleeft zonder twijfel verschillende jaren. De body is gemaakt van zacht PU dat je makkelijk kan schoonvegen. De hoes is 100% polyester. Opgelet: de hoes enkel handwas in warm water! Steek de hoes niet in de droogkast, strijk ze niet.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1530503
  • Door Anonymous A.
  •  de 01/11/2022
leuk en grappig
  • Door Anonymous A.
  •  de 03/10/2019
Zeer fijn product
Wheely Bug - De Wheely Bug loopwagen is ontworpen in Australië en won diverse internationale awards waaronder Best Australian toy en Good toy . De Wheely Bug is erg veilig en gebruiksvriendelijk voor peuters en kleuters. Met zijn lichte en vriendelijke ontwerp is hij een leuk vriendje voor jongens en meisjes. Met 4 zwenkwieltjes voor bewegingen in elke richting. Erg bevorderend voor de grove motoriek van je kids en hun verdere ontwikkeling.Wheely Bugs, gebouwd voor jarenlang plezierHet lichaam is gemaakt van zacht gepolsterd vinyl dat gemakkelijk kan worden schoongeveegd. De afgeronde hoeken zorgen voor een veilige, ergonomische basis . De wiebelende voelsprieten zijn gemaakt van roestvrij stalen veren en hebben een interne snoer om te voorkomen dat je kleintje ze eruit trekt. De duwbeugel is van roestvrij aluminium.
Collectie Streelzachte Wheely Bug pluche
Inspiratie en stories
Accessoires