Wheely Bug zwart small 1 tot 3 jaar

Staat: Nieuw product

Wheely Bug

KZ19526

Streelzachte Wheely Bug pluche (9)

Deze zwarte Wheely Bug body combineer je met een pluche cover. Je kan deze hoezen apart kopen of koop een pakket (body en hoes samen) dat voordeliger is.

Deze Wheelybug is een loopwagen met 4 zwenkwieltjes waardoor kinderen in een kleine ruimte alle kanten op kunnen draaien. Over de body van Wheelybug kan je een een dierenhoes trekken. Je kan kiezen tussen een panda en een egel.

74,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WBBLACK

Leeftijdvanaf 1 jaar

De body is gemaakt van zacht gepolsterd vinyl dat je makkelijk kan schoonvegen. Door de roestvrije aluminium duwbeugel kan je er veilig op zitten en rondjes rijden.

De Wheelybug is al leuk voor 1 jarigen, want je kan hem ook heerlijk knuffelen, wegduwen of als loophulp gebruiken. En als je kleintje die eerste stapjes zet duurt het niet meer lang voordat hij erop wegrijdt. Voor jarenlang speelplezier (ook voor broertjes en zusjes).

Bekroond met de 'Best Baby & Infant product Award 2007, category toys'. Geschikt voor kids van 1 tot 3 jaar. Draagt tot 25 kg, wieltjes laten geen strepen achter op de vloer en zijn eenvoudig te reinigen of te vervangen.

Afmetingen: Small 38 (lengte) x 23 (breedte) x 22 (zithoogte) cm. Hoogte van de stuurbeugel is 30 cm. CE en EN71 keurmerk. Deze zwarte Wheely Bug bestaat enkel in dit formaat (in tegenstelling tot de andere small-versies van de Wheely Bug).

De Wheelybug is vervaardigd in materiaal van hoge kwaliteit en overleeft zonder twijfel verschillende jaren. De body is gemaakt van zacht PU dat je makkelijk kan schoonvegen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3824302.36
Wheely Bug - De Wheely Bug loopwagen is ontworpen in Australië en won diverse internationale awards waaronder Best Australian toy en Good toy . De Wheely Bug is erg veilig en gebruiksvriendelijk voor peuters en kleuters. Met zijn lichte en vriendelijke ontwerp is hij een leuk vriendje voor jongens en meisjes. Met 4 zwenkwieltjes voor bewegingen in elke richting. Erg bevorderend voor de grove motoriek van je kids en hun verdere ontwikkeling.Wheely Bugs, gebouwd voor jarenlang plezierHet lichaam is gemaakt van zacht gepolsterd vinyl dat gemakkelijk kan worden schoongeveegd. De afgeronde hoeken zorgen voor een veilige, ergonomische basis . De wiebelende voelsprieten zijn gemaakt van roestvrij stalen veren en hebben een interne snoer om te voorkomen dat je kleintje ze eruit trekt. De duwbeugel is van roestvrij aluminium.
Collectie Streelzachte Wheely Bug pluche
Inspiratie en stories
Accessoires