fabuleuse chouette en peluche Wittie

Wijze uil knuffel Wittie 12cm

Staat: Nieuw product

Steiff

KZ11077

Kinderen willen een favoriete knuffel die ze altijd bij hen hebben. Deze wijze knuffel van Steiff is op zoek naar een vriendje. Gemaakt van zacht...

34,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Kinderen willen een favoriete knuffel die ze altijd bij hen hebben. Deze wijze knuffel van Steiff is op zoek naar een vriendje. Gemaakt van zacht geweven bont (80% acryl, 20% katoen) dat super zacht en natuurlijk aanvoelt. Opgevuld met synthetisch materiaal. Wasbaar in de machine op 30°. Met gele "knop in oor"-label dat aantoont dat ze authentiek zijn en uit de beste familie komen. Oehoeh-oeh!
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
01200.35
Steiff - Van bij de geboorte hebben kinderen een favoriete knuffel die ze altijd bij hen willen. Het Duitse merk Steiff wordt gezien als de uitvinder van de teddybeer en is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het maken van beeldige knuffels. Steiff gebruikt voor zijn knuffeldieren en beren een pluisvrije oppervlaktestof van de hoogste kwaliteit. Alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden.