Witte sneakers voor mon classique pop van 36cm

Staat: Nieuw product

Corolle

KZ40542

Mon grand poupon van Corolle (53)

De eerste sneakertjes voor je mon classique babypop zijn gewoon té schattig. Leuk te matchen met de kleding uit de mon classique collectie!

12,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FCW21

TypePoppenkleertjes
KleurWit
Afmetingen pop36 cm

Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen voor elke leeftijd of stadium zodat kinderen echt kunnen groeien met Corolle. Kleine meiden vanaf 3 jaar vinden de pop van hun dromen in de 'mon classique'-collectie. Met deze geweldige schoentjes zet je babypop gemakkelijk haar eerste pasjes. Bestemd voor mon classique poppen van 36 cm.

Vanaf 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.020.140.1250.01
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.
Collectie Mon grand poupon van Corolle
Inspiratie en stories