Witte spaarpot - varken

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT193

PlanNatural: klassiek houten speelgoed (25)

Op zoek naar een leuk spaarpot voor je kind? Dit knap en duurzaam spaarvarkentje van Plan Toys leert je kleintje om zijn centjes te sparen, tegelijk staat deze spaarpot ook mooi in de kinderkamer.

Ook leuk om te geven bij een geboorte of als verjaardagsgeschenk met reeds een centje in.

20,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8611

SamenstellingenHout
CollectiePlan Home
TypeSpaarpotjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Witte spaarpot varken van Plan Toys, gemaakt uit planwood, voorzien van rubberen oortjes en 3 pootjes. De design look zorgt dat dit duurzaam spaarvarken perfect in je interieur past, bovendien maakt het sparen extra fun!

Ook beschikbaar in roze en zwart rubberhout.

Leeftijd: + 3 jaar

Afmetingen: 10,8 x 10,8 x 11 cm

Materiaal: ecologisch rubberhout

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.52
  • Door Carla B.
  •  de 12/01/2021
Geweldig
  • Door Carla B.
  •  de 28/12/2020
Ontzettend leuke spaarpot
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie PlanNatural: klassiek houten speelgoed
Inspiratie en stories