Witte spaarpot - varken

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT193

Op zoek naar een leuk spaarpot voor je kind? Dit knap en duurzaam spaarvarkentje van Plan Toys leert je kleintje om zijn centjes te sparen, tegelijk staat deze spaarpot ook mooi in de kinderkamer.

Ook leuk om te geven bij een geboorte of als verjaardagsgeschenk met reeds een centje in.

20,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8611

SamenstellingenHout
CollectiePlan Home
TypeSpaarpotjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Witte spaarpot varken van Plan Toys, gemaakt uit planwood, voorzien van rubberen oortjes en 3 pootjes. De design look zorgt dat dit duurzaam spaarvarken perfect in je interieur past, bovendien maakt het sparen extra fun!

Ook beschikbaar in roze en zwart rubberhout.

Leeftijd: + 3 jaar

Afmetingen: 10,8 x 10,8 x 11 cm

Materiaal: ecologisch rubberhout

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.52
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.