Wobbel Original balansbord - hemelblauwe vilt

Staat: Nieuw product

Wobbel

WOB029

Open-ended play met De Kleine Zebra (59)

De Wobbel balance board Original is een ideaal spel- en ontwikkelingsaccessoire voor kinderen. Het is gemaakt van gelakt hout (transparante lak) en hemelsblauwe vilt, wat extra comfort biedt tijdens het gebruik. Kinderen kunnen de plank gebruiken om hun creativiteit, evenwicht en coördinatie te stimuleren. Gemaakt van duurzame en milieuvriendelijke materialen, is deze plank een veilige en verantwoorde keuze voor milieubewuste ouders. Geef uw kind een unieke speelervaring met deze Wobbel balance board original. De wollen vilt vermindert het geluid en voorkomt krassen op de vloer en op de Wobbel.
Ontdek alle trendy artikelen bij De Kleine Zebra voor een geslaagd cadeau!

160,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 01-ORTSKY

CollectieWobbel Original
TypeBlank gelakt met vilt
Leeftijdvanaf de geboorte
Kleur viltBos
Korting- 30 %

Dit is de Wobbel Original in een blank beukenhout op waterbasis gelakt en afgewerkt met een licht blauwe gerecycleerde vilt. Het wolvilt reduceert het geluid, voorkomt krassen op de vloer en op de Wobbel en is een natuurproduct.

De Wobbel is vervaardigd uit zorgvuldig gestapelde en geperste lagen beukenhout en kent een unieke kromming.

Kleur vilt: lucht
Afmetingen: 90 x 30 cm
Materiaal: FSC beukenhout, EKO wolvilt. Kindvriendelijke watergedragen lak.
Gewicht: ca. 4,5 kilo.
Leeftijd: 0 tot 100 jaar.
Gebruiksgewicht: tot 200 kilo.

Voor meer inspiratie om te spelen, download de Wobbel-kaarten hier !

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3030902
Wobbel - De Wobbel komt van oorsprong uit de Waldorf-scholen. De internationale naam voor wat we in Nederland kennen als de Vrije School en in België als Steinerschool. Onder de naam Wobbel presenteert Wobbel BV dit klassieke balance board in een eigentijdse vormgeving en met nieuwe toevoegingen. Het houten speelgoed dat jong en oud beweegt. Ontwikkelen van balans en kracht De Wobbel stimuleert in het spel en gebruik de balans en de kracht. Het bord ondersteunt op een speelse maar zeer doeltreffende manier het lichaamsbewustzijn en het evenwicht. Door het gebruik van het bord als trainer kunnen gericht spiergroepen worden versterkt en gestrekt. Dit geldt zowel voor (jonge) kinderen alsook volwassenen en ouderen. Stimuleren van de creativiteit Bijzonder is dat naast deze ontwikkelingsondersteunende eigenschappen de Wobbel vooral inspireert door zijn indrukwekkende maar ongedefinieerde vorm. Juist deze vorm stimuleert de creativiteit en zorgt dat de Wobbel, als een Barbapappa, alles kan zijn wat het kind er zelf in ziet. Brengen van rust De ervaring is dat de Wobbel als een magneet op kinderen werkt. Niet alleen voor het uitbundige en speelse (samen-) spel maar ook voor rustmomenten en meer individueel spel.
Collectie Open-ended play met De Kleine Zebra
Inspiratie en stories