Wobbel Original blank gelakt met vilt - lucht

Staat: Nieuw product

Wobbel

WOB029

Spelen, balanceren en zoveel meer ! Het wobbelboard ondersteunt op een speelse maar zeer doeltreffende manier het lichaamsbewustzijn van je kind. Het nodigt uit om actief te bewegen, te ontdekken en fantaseren.  Spiergroepen worden versterkt en gestrekt en dit bij zowel jong als oud(ers)

145,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieWobbel Original
TypeBlank gelakt met vilt
Leeftijdvanaf de geboorte
Kleur viltBos

Dit is de Wobbel Original in een blank beukenhout op waterbasis gelakt en afgewerkt met een licht blauwe gerecycleerde vilt. Het wolvilt reduceert het geluid, voorkomt krassen op de vloer en op de Wobbel en is een natuurproduct.

De Wobbel is vervaardigd uit zorgvuldig gestapelde en geperste lagen beukenhout en kent een unieke kromming.

Kleur vilt: lucht
Afmetingen: 90 x 30 cm
Materiaal: FSC beukenhout, EKO wolvilt. Kindvriendelijke watergedragen lak.
Gewicht: ca. 4,5 kilo.
Leeftijd: 0 tot 100 jaar.
Gebruiksgewicht: tot 200 kilo.

Voor meer inspiratie om te spelen, download de Wobbel-kaarten hier !

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
300902
De Wobbel komt van oorsprong uit de Waldorf-scholen. De internationale naam voor wat we in Nederland kennen als de Vrije School en in België als Steinerschool. Onder de naam Wobbel presenteert Wobbel BV dit klassieke balance board in een eigentijdse vormgeving en met nieuwe toevoegingen. Het houten speelgoed dat jong en oud beweegt. Kracht De Wobbel stimuleert in het spel en gebruik de balans en de kracht. Het bord ondersteunt op een speelse maar zeer doeltreffende manier het lichaamsbewustzijn en het evenwicht. Door het gebruik van het bord als trainer kunnen gericht spiergroepen worden versterkt en gestrekt. Dit geldt zowel voor (jonge) kinderen alsook volwassenen en ouderen. Barbapappa Bijzonder is dat naast deze ontwikkelingsondersteunende eigenschappen de Wobbel vooral inspireert door zijn indrukwekkende maar ongedefinieerde vorm. Juist deze vorm stimuleert de creativiteit en zorgt dat de Wobbel, als een Barbapappa, alles kan zijn wat het kind er zelf in ziet. Rust De ervaring is dat de Wobbel als een magneet op kinderen werkt. Niet alleen voor het uitbundige en speelse (samen-) spel maar ook voor rustmomenten en meer individueel spel.