Wobbel Original Limited Edition - Eucalyptus met bos vilt

Staat: Nieuw product

Wobbel

WOB031

Met een Wobbel balansbord in huis haal je niet alleen schommelplezier in huis maar ook een mooi houten stuk speelgoed dat tot de verbeelding spreekt en een aantrekkingskracht uitoefent op iedereen die erlangs wandelt, jong en oud.

Deze Wobbel is een limited edition. Hij is afgewerkt met een zachtgroene kleur en zacht muntgroen eco vilt aan de onderzijde. Een uniek stuk in beperkte oplage geproduceerd. Ideaal speelgoed om je energie op kwijt te raken, evenwicht te oefenen, mee te spelen, op te klimmen en zo veel meer.

155,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : OR-EUC

CollectieWobbel Original
TypeLimited edition met vilt
Kleur viltBos

Limited Edition Wobbel Original Eucalyptus met bos vilt is een heerlijk open-ended stuk houten speelgoed dat elk kind wil ontdekken. De Wobbel is vervaardigd uit zorgvuldig gestapelde en geperste lagen beukenhout en kent een unieke kromming. Deze schommel kan, als een Barbapappa, alles kan zijn wat je kind er zelf in ziet. Zowel een schommel, opstapje, piratenboot als winkeltje, schild of ...  en dit niet alleen voor het uitbundige en speels (samen-) spel maar ook voor rustmomenten en meer individueel spel.

Deze unieke groene Wobbel is afgewerkt zachtgroene lak en EKO wolvilt aan de onderzijde. Het wolvilt is een natuurlijk materiaal dat geluid reduceert, het voorkomt krassen op de vloer en op de Wobbel.

Kleur vilt: bos
Afmetingen: 90 x 30 cm
Materiaal: FSC beukenhout - EKO wolvilt - veilige lak op waterbasis
Gewicht: ca. 4,5 kilo.
Leeftijd: 0 tot 100 jaar.
Gebruiksgewicht: tot 200 kilo.

Voor meer inspiratie om te spelen, download de Wobbel-kaarten hier!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
300904.5
De Wobbel komt van oorsprong uit de Waldorf-scholen. De internationale naam voor wat we in Nederland kennen als de Vrije School en in België als Steinerschool. Onder de naam Wobbel presenteert Wobbel BV dit klassieke balance board in een eigentijdse vormgeving en met nieuwe toevoegingen. Het houten speelgoed dat jong en oud beweegt. Kracht De Wobbel stimuleert in het spel en gebruik de balans en de kracht. Het bord ondersteunt op een speelse maar zeer doeltreffende manier het lichaamsbewustzijn en het evenwicht. Door het gebruik van het bord als trainer kunnen gericht spiergroepen worden versterkt en gestrekt. Dit geldt zowel voor (jonge) kinderen alsook volwassenen en ouderen. Barbapappa Bijzonder is dat naast deze ontwikkelingsondersteunende eigenschappen de Wobbel vooral inspireert door zijn indrukwekkende maar ongedefinieerde vorm. Juist deze vorm stimuleert de creativiteit en zorgt dat de Wobbel, als een Barbapappa, alles kan zijn wat het kind er zelf in ziet. Rust De ervaring is dat de Wobbel als een magneet op kinderen werkt. Niet alleen voor het uitbundige en speelse (samen-) spel maar ook voor rustmomenten en meer individueel spel.