Wobbel Original Limited Edition - Pebble zonder vilt

Staat: Nieuw product

Wobbel

WOB049

Open-ended play met De Kleine Zebra (68)

Wobbel zijn uniek speelgoed dat je gewoon in je woonkamer kan laten staan dankzij het modern design. Deze Wobbel Original is Wobbel's meest universele model en komt nu in een limited edition Pebble kleur.

Een musthave dat niet mag ontbreken in je speelgoedcollectie en top verjaardagscadeau voor elke leeftijd.

125,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : ORPEB

CollectieWobbel Original
TypeLimited edition zonder vilt
KleurGrijs
Leeftijdvanaf de geboorte
Korting- 30 %
STOP/FINISTOP

De Limited Edition Wobbel Original Pebble zonder vilt is een uniek stuk houten speelgoed waar je alle kanten mee op kan én dat mooi staat in je interieur.

Dit is de Wobbel Original in een gelimiteerde steengrijze kleur. Deze Pebble Wobbel is ook verkrijgbaar met EKO wolvilt aan de onderzijde. Bekijk al onze Wobbels om jouw favoriet te scoren >

Afmetingen: 90 x 30 cm
Materiaal: FSC beukenhout - afgewerkt met kindvriendelijke watergedragen lak
Gewicht: ca. 4,5 kilo.
Leeftijd: 0 tot 100 jaar
Gebruiksgewicht: tot 200 kilo.

Voor meer inspiratie om te spelen, download de Wobbel-kaarten hier !

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
03004.2
  • Door Anonymous A.
  •  de 06/12/2021
Goede prijs/kwaliteit
Wobbel - De Wobbel komt van oorsprong uit de Waldorf-scholen. De internationale naam voor wat we in Nederland kennen als de Vrije School en in België als Steinerschool. Onder de naam Wobbel presenteert Wobbel BV dit klassieke balance board in een eigentijdse vormgeving en met nieuwe toevoegingen. Het houten speelgoed dat jong en oud beweegt. Ontwikkelen van balans en kracht De Wobbel stimuleert in het spel en gebruik de balans en de kracht. Het bord ondersteunt op een speelse maar zeer doeltreffende manier het lichaamsbewustzijn en het evenwicht. Door het gebruik van het bord als trainer kunnen gericht spiergroepen worden versterkt en gestrekt. Dit geldt zowel voor (jonge) kinderen alsook volwassenen en ouderen. Stimuleren van de creativiteit Bijzonder is dat naast deze ontwikkelingsondersteunende eigenschappen de Wobbel vooral inspireert door zijn indrukwekkende maar ongedefinieerde vorm. Juist deze vorm stimuleert de creativiteit en zorgt dat de Wobbel, als een Barbapappa, alles kan zijn wat het kind er zelf in ziet. Brengen van rust De ervaring is dat de Wobbel als een magneet op kinderen werkt. Niet alleen voor het uitbundige en speelse (samen-) spel maar ook voor rustmomenten en meer individueel spel.
Collectie Open-ended play met De Kleine Zebra
Inspiratie en stories