Wobbel Original Moonstone Balance Board - hemels vilt - limited edition

Staat: Nieuw product

Wobbel

WOB046

Open-ended play met De Kleine Zebra (58)

De Wobbel balance board Original Moonstone is een ideaal speel- en ontwikkelingsaccessoire voor kinderen. Deze limited edition is voorzien van een hemelsblauwe viltstof die extra comfort biedt tijdens het gebruik. Kinderen kunnen de plank gebruiken om hun creativiteit, balans en coördinatie te stimuleren. Gemaakt van duurzame en milieuvriendelijke materialen, is deze plank een veilige en verantwoorde keuze voor milieubewuste ouders. Geef je kind een unieke speelervaring met deze Wobbel balance board Original. De wollen viltstof vermindert het geluid en voorkomt krassen op de vloer en op de Wobbel.
Ontdek alle trendy artikelen bij De Kleine Zebra voor een geslaagd cadeau!

165,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : ORMS

CollectieWobbel Original
TypeLimited edition met vilt
Leeftijdvanaf de geboorte
Kleur viltLucht
Korting- 30 %

De Limited Edition Wobbel Original Moonstone met vilt is een prachtig stuk houten speelgoed waar je alle kanten mee op kan én dat mooi staat in je interieur.

Dit is de Wobbel Original in een gelimiteerde blauwe kleur. Deze Moonstone Wobbel heeft EKO wolvilt aan de onderzijde. Het lucht wolvilt is een natuurlijk product. Het reduceert het geluid, voorkomt krassen op de vloer en op de Wobbel.

Kleur vilt: lucht
Afmetingen: 90 x 30 cm
Materiaal: FSC beukenhout - EKO wolvilt - kindvriendelijke watergedragen lak
Gewicht: ca. 4,5 kilo.
Leeftijd: 0 tot 100 jaar
Gebruiksgewicht: tot 200 kilo.

Voor meer inspiratie om te spelen, download de Wobbel-kaarten hier !

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
03004.2
  • Door Kim R.
  •  de 11/07/2023
Wobbels geven eindeloos speelplezier.
Wobbel - De Wobbel komt van oorsprong uit de Waldorf-scholen. De internationale naam voor wat we in Nederland kennen als de Vrije School en in België als Steinerschool. Onder de naam Wobbel presenteert Wobbel BV dit klassieke balance board in een eigentijdse vormgeving en met nieuwe toevoegingen. Het houten speelgoed dat jong en oud beweegt. Ontwikkelen van balans en kracht De Wobbel stimuleert in het spel en gebruik de balans en de kracht. Het bord ondersteunt op een speelse maar zeer doeltreffende manier het lichaamsbewustzijn en het evenwicht. Door het gebruik van het bord als trainer kunnen gericht spiergroepen worden versterkt en gestrekt. Dit geldt zowel voor (jonge) kinderen alsook volwassenen en ouderen. Stimuleren van de creativiteit Bijzonder is dat naast deze ontwikkelingsondersteunende eigenschappen de Wobbel vooral inspireert door zijn indrukwekkende maar ongedefinieerde vorm. Juist deze vorm stimuleert de creativiteit en zorgt dat de Wobbel, als een Barbapappa, alles kan zijn wat het kind er zelf in ziet. Brengen van rust De ervaring is dat de Wobbel als een magneet op kinderen werkt. Niet alleen voor het uitbundige en speelse (samen-) spel maar ook voor rustmomenten en meer individueel spel.
Collectie Open-ended play met De Kleine Zebra
Inspiratie en stories