Wobbel Original zebra zonder vilt

Staat: Nieuw product

Wobbel

WOB028

Zebrastrepen, uiteraard gaan onze ogen daarvan blinken! Ook fan van deze nieuwe Wobbel? Wobbel is het houten speelgoed dat jong en oud beweegt.

Spelen, balanceren en zoveel meer ! Het balance board ondersteunt op een speelse maar zeer doeltreffende manier het lichaamsbewustzijn en het evenwicht. Je kleintje kan erop schommelen, in liggen én op spelen. Hij is de baas en we zijn zeker dat dit knap evenwichtbord niemand onberoed laat.

139,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : OR-ZEBRANO

CollectieWobbel Original
TypeBlank gelakt zonder vilt
Leeftijdvanaf de geboorte

Wobbel Original Zebra afgewerkt met kindvriendelijke watergedragen lak. De bovenste en onderste lagen van dit open-end speelgoed zijn voorzien van een laag gestreept FSC hout. De tussenlagen zijn gemaakt van ons vertrouwde FSC beukenhout. Erg duurzaam en origineel speelgoed!

Bijzonder is dat naast deze ontwikkelingsondersteunende eigenschappen de Wobbel vooral inspireert door zijn indrukwekkende maar ongedefinieerde vorm. Juist deze vorm stimuleert de creativiteit en zorgt dat de Wobbel, als een Barbapappa, alles kan zijn wat het kind er zelf in ziet. Niet alleen voor het uitbundige en speelse (samen-) spel maar ook voor rustmomenten en meer individueel spel.

Afmetingen: ca. 90 x 30 centimeter.
Materiaal: beukenhout met FSC label - kindvriendelijke watergedragen lak.
Gewicht: ca. 4,5 kilo.
Leeftijd: 0 tot 100 jaar.
Gebruiksgewicht: tot 200 kilo.

Voor meer inspiratie om te spelen, download de Wobbel-kaarten hier !

Er is ook een versie van deze gestreepte Wobbel met vilt aan de onderzijde beschikbaar, deze beschermt de vloer en Wobbel te beschermen, plus het dempt het geluid. Geschikt vanaf 0 jaar en blijft erg lang leuk.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
300904.5
De Wobbel komt van oorsprong uit de Waldorf-scholen. De internationale naam voor wat we in Nederland kennen als de Vrije School en in België als Steinerschool. Onder de naam Wobbel presenteert Wobbel BV dit klassieke balance board in een eigentijdse vormgeving en met nieuwe toevoegingen. Het houten speelgoed dat jong en oud beweegt. Kracht De Wobbel stimuleert in het spel en gebruik de balans en de kracht. Het bord ondersteunt op een speelse maar zeer doeltreffende manier het lichaamsbewustzijn en het evenwicht. Door het gebruik van het bord als trainer kunnen gericht spiergroepen worden versterkt en gestrekt. Dit geldt zowel voor (jonge) kinderen alsook volwassenen en ouderen. Barbapappa Bijzonder is dat naast deze ontwikkelingsondersteunende eigenschappen de Wobbel vooral inspireert door zijn indrukwekkende maar ongedefinieerde vorm. Juist deze vorm stimuleert de creativiteit en zorgt dat de Wobbel, als een Barbapappa, alles kan zijn wat het kind er zelf in ziet. Rust De ervaring is dat de Wobbel als een magneet op kinderen werkt. Niet alleen voor het uitbundige en speelse (samen-) spel maar ook voor rustmomenten en meer individueel spel.