Wobbel XL blank gelakt met vilt - muis

Staat: Nieuw product

Wobbel

WOB018

Wobbel XL ! Een extra grote versie van de Wobbel !

De Wobbel kent zijn oorsprong in de Waldorf-scholen (bij ons gekend als Steinerschool of Vrije School). Dit klassieke balanceerbord in een eigentijdse vormgeving en met nieuwe toevoegingen is vanaf nu onder de naam Wobbel verkrijgbaar. Wobbel is het houten speelgoed dat jong en oud beweegt.

Spelen, balanceren en zoveel meer ! Het bord ondersteunt op een speelse maar zeer doeltreffende manier het lichaamsbewustzijn en het evenwicht. Door het gebruik van het bord als trainer kunnen gericht spiergroepen worden versterkt en gestrekt. Dit geldt zowel voor kinderen alsook volwassenen en ouderen.

230,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : XL-BLNK-NW

CollectieWobbel XL
TypeBlank gelakt met vilt
Leeftijdvanaf 8 jaar
Kleur viltMuis

Bijzonder is dat naast deze ontwikkelingsondersteunende eigenschappen de Wobbel vooral inspireert door zijn indrukwekkende maar ongedefinieerde vorm. Juist deze vorm stimuleert de creativiteit en zorgt dat de Wobbel, als een Barbapappa, alles kan zijn wat het kind er zelf in ziet. Niet alleen voor het uitbundige en speelse (samen-) spel maar ook voor rustmomenten en meer individueel spel.

Dit is de Wobbel XL in een blank op waterbasis gelakt versie. Deze Wobbel heeft EKO wolvilt aan de onderzijde. Het wolvilt reduceert het geluid, voorkomt krassen op de vloer en op de Wobbel. De EKO wolvilt is een natuurproduct.

De Wobbel is vervaardigd uit zorgvuldig gestapelde en geperste lagen beukenhout en kent een unieke kromming.

Kleur vilt: muis
Afmetingen
: ca. 120 x 40 centimeter.
Materiaal: beukenhout, EKO wolvilt. Kindvriendelijke watergedragen lak.
Gewicht: ca. 6,5 kilo.
Leeftijd: gekeurd voor 0 tot 100 jaar, maar we adviseren vanaf ongeveer 7 jaar
Advies lengte gebruiker: vanaf 1m40
Gebruiksgewicht: tot 200 kilo.

Voor meer inspiratie om te spelen, download de Wobbel-kaarten hier !

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
40401156.5
  • Door Anonymous A.
  •  de 14/06/2021
Goed voor het evenwicht van je kind. auto's laten overrijden. lekker in liggen mits gebruik van matras en kussen
Wobbel - De Wobbel komt van oorsprong uit de Waldorf-scholen. De internationale naam voor wat we in Nederland kennen als de Vrije School en in België als Steinerschool. Onder de naam Wobbel presenteert Wobbel BV dit klassieke balance board in een eigentijdse vormgeving en met nieuwe toevoegingen. Het houten speelgoed dat jong en oud beweegt. Ontwikkelen van balans en kracht De Wobbel stimuleert in het spel en gebruik de balans en de kracht. Het bord ondersteunt op een speelse maar zeer doeltreffende manier het lichaamsbewustzijn en het evenwicht. Door het gebruik van het bord als trainer kunnen gericht spiergroepen worden versterkt en gestrekt. Dit geldt zowel voor (jonge) kinderen alsook volwassenen en ouderen. Stimuleren van de creativiteit Bijzonder is dat naast deze ontwikkelingsondersteunende eigenschappen de Wobbel vooral inspireert door zijn indrukwekkende maar ongedefinieerde vorm. Juist deze vorm stimuleert de creativiteit en zorgt dat de Wobbel, als een Barbapappa, alles kan zijn wat het kind er zelf in ziet. Brengen van rust De ervaring is dat de Wobbel als een magneet op kinderen werkt. Niet alleen voor het uitbundige en speelse (samen-) spel maar ook voor rustmomenten en meer individueel spel.