Wondermooi prentenboek - Het heel grote vogelboek

Staat: Nieuw product

Lannoo

KZ32062

De klassieker Nederlandsche Vogelen nu ook voor kinderen.
Dit is een boek waarin oud en nieuw samenkomen. Alsof het 31 december is,...

24,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

De klassieker Nederlandsche Vogelen nu ook voor kinderen.
Dit is een boek waarin oud en nieuw samenkomen. Alsof het 31 december is, middernacht. Het moment waarop het oude jaar met een knal tegen het nieuwe botst. Dat moment is dit boek, een vuurwerk van vogels dat ratelt, sist, kleppert, fluit, kraakt, krijst, knort en trompettert zodra je het openslaat. Het oude jaar bracht de prenten, het nieuwe jaar de verhalen.

Waargebeurde verhalen over Mustapha de purperreiger, over zeearenden als vliegende deuren, over de wraak van de waterral. Over de kampioenste onder de zangvogels, de gemeenste onder de roofvogels, over zwanen die kunnen zingen met hun vleugels. Dit is een boek dat tweehonderdvijftig jaar geleden is begonnen en waar nooit een einde aan zal komen. Iedere keer bij het openslaan zal er vuurwerk zijn, een feest van oud en nieuw in Het heel grote vogelboek.

Auteur: Bibi Dumon Tak
ISBN: 9789401441292
Pagina's: 78
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
273701.1
Lannoo Kind & Jeugd -   Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.