Wondermooie Fairy Cupcake Set

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR079

Ga je cake'jes bakken voor je jarige schattebout? Leg dan deze Meri Meri-cupcakeset snel in je mandje want je creaties zullen eens zo goed smaken in de gouden of fleurige cakevormpjes inclusief wilde bloemen en dansende fee'tjes.

Leuke tip: deze knappe cupcake set is ideaal om je schooltraktaties op te vrolijken!

14,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 169921

CollectieFairies
TypeCupcake sets
KleurRoze

Een magische versiering voor jouw feestelijke cupcakes. In deze heerlijke Cupcake Kit van Meri Meri zitten 24 cupcake-vormen in 2 verschillende designs en 24 cake-toppers in de vorm van prachtige wilde bloemen met details in goudfolie en dansende feeën met glinsterende jurkjes aan. Deze set is handgemaakt uit papier en komt prachtig verpakt in een mooi doosje met handvat.

Afmetingen doos: 14 x 11,5 x 7,5 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.120.140.080.1
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...