Wondermooie spaarpot - Vogels

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ781

Een spaarpot is een uniek geschenk voor elk kind. Het is een object om te koesteren, te openen en sluiten, kleine schatten in te steken, je zakcentjes te tellen en hertellen, te verstoppen of net een mooi prominent plekje in je kamer te geven en dit exemplaar - vol nostalgische vogels en mooie bloemen - van Djeco is met voorsprong onze favoriet!

13,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD03330

CollectieLittle big room
TypeSpaarpotjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Spaarpot schatkist Vogels uit the Little Big Room collectie by Djeco en is ideaal om je spaarcentjes in te verzamelen, hij sluit met een mooi hengsel en er hangt zelfs een slot  in de vorm van een hart aan. Een fijn geschenk voor een verjaardag of speciale gelegenheid.

Afmetingen: 12 x 8,2 x 10 cm - gleuf voor centjes is ongeveer 4,5 cm lang
Materiaal: gelamineerd karton - hout - metaal
Illustraties: Elodie Nouhen

Inclusief hangslot en 2 sleuteltjes

_

De magische collectie van het Franse DJECO zijn kleurrijk en zitten vol fantasie, net zoals onze kinderen. Het zijn kleine geschenkjes, mooie hebbedingen om te geven én te krijgen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!