zwemluier Flamingo

Wondermooie zwemluier Flamingo

Staat: Nieuw product

Lässig

Lässig: Splash & Fun (66)

De ster van het strand of zwembad? Dat is jouw klein waterratje met deze leuke Lässig zwemluier aan. De flamingo-print en rushes achteraan maken het lekker hip, de vocht-absorberende voering zorgt voor voldoende bescherming, waterpret boven!

15,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1431001818-24

CollectieSplash & fun
TypeZwemluiers
KleurRoze

De 'Splash & Fun'-collectie van Lässig is ontwikkeld met oog voor detail en het comfort van baby's en kleuters. Het gebruik van sneldrogende, vocht-absorberende en naadloze stoffen zorgt voor maximaal draagcomfort. De zwemkleding is bovendien UV beschermend met een factor 50+. In combinatie met zonnebrandcrème beschermt het de gevoelige huid van je kindje.

De geïntegreerde zwemluier heeft een innovatieve vochtabsorberende voering, die vocht meteen afvoert naar een volgende laag om je kleintjes billetjes zo droog mogelijk te houden. De leuke prints maken van je kleine meid een echte beachgirl en met het bijpassende zonnehoedje is ze helemaal klaar om de ster van het strand te worden :-)

Materiaal: 100% polyester microfiber met waterdichte PU-coating aan de buitenkant, en 100% absorberend polyester met 100% waterdichte PU-coating voor de voering.

Het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. Lässig betekent: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van übercoole tassen en leuke strand- en zomerkledij is het oogverblindende resultaat.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.290.280.020.1
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.
Collectie Lässig: Splash & Fun
Inspiratie en stories