Zacht knuffeldoekje muslin Peacock - creme white

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM141

Een knuffeltje en knuffeldoekje tegelijk, het beste van 2 werelden!

Dit tetra knuffeldoekje is afgewerkt met een trotse pauw. Het is gemaakt uit het zachtste, organische tetra katoen, erg fris van kleur. Ook een ideaal kraamgeschenk of om te geven op een babyborrel.

25,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1025.17

TypeKnuffeldoekjes
KleurWit

Knuffel erop los met dit crèmekleurig knuffeldoekje met een prachtig geborduurde Peacock Creme White van Cam Cam Copenhagen, het ideale knuffelvriendje voor jouw kleine hartendief.

Afmetingen tetradoek: 50 x 50 cm, pauw: 14 x 11 cm

Materiaal: 100% organisch katoen, met het GOTS-label - vulling van Okeo-tex polyester

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
715200.12
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.