Zacht knuffeltje Sisco tetra - grijs

Staat: Nieuw product

Hoppa

BBHOP070

Op zoek naar een zacht en veilig knuffelpopje voor je baby? Dit tetra knuffelpopje Sisco is - net als de rest van de Hoppa popjes - gemaakt uit natuurlijke materialen. Het is een schattig kaboutertje met lange slaapmuts op en het hoofdje uit wol absorbeert de geur van thuis.

Dit tetra knuffelpopje is een gedroomd vriendje voor je hartendief om jaren lang te koesteren en elke keer weer geborgenheid bij te vinden.

14,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : HOP-SI-MUS 600

CollectieSisco
TypeKnuffelpopjes
KleurGrijs

Het grijze knuffelpopje Sisco tetra is een Hoppa-lappenpopje en instant lievelingspopje. Uniek aan de Hoppa popjes is dat ze een hoodfje uit wol hebben. Dit natuurlijk materiaal absorbeert de geur van thuis en stelt je kleintje gerust als hij moet gaan slapen of naar de opvang gaat. Het muslin tetra katoen ademt en wordt zachter na elke wasbeurt. Aan de pinnenmuts kan je makkelijk een tutje vastmaken. Knuffel kwijt? Babylonia heeft een reserve van elk model dus dat stelt gerust.

De Hoppa eerste knuffeltjes zijn met veel liefde en met de hand gemaakt in een fair trade atelier. Bovendien bevatten ze enkel natuurlijke materialen en zijn ze afgewerkt met niet-toxische kleuren. Sisco de kabouter is verkrijgbaar in een hele reeks kleurtjes.

Afmetingen: 20 x 23 cm - Sisco is 20 cm lang, van hoofd tot teen zonder muts. Zijn muts is 18 cm lang. Hoofdje is 5,5 cm diep
Materiaal: 100% biologisch katoen - wollen hoofdje (absorbeert de vertrouwde geur van thuis)
Wasinstructies: handwas, niet strijken, geen droogtrommel

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Hoppa is een collectie van handgemaakte knuffelpoppen in natuurlijke materialen - 100% biologisch katoen . Van knuffeldoekjes, gehaakte rammelaars, lappenpopjes tot poppendragers. Voor elk kindje is er een geschikt vriendje. Er werd bijzonder veel aandacht besteed aan het ontwerp van de popjes en aan de keuze van de materialen. Er is echter meer/ Hoppa poppen zijn gemaakt in Fair Trade, dat wil zeggen geproduceerd op een manier waarbij eerlijke handelsrelaties met de producenten voorop staan. Fair Trade gaat dus veel verder dan bijvoorbeeld het uitsluiten of vermijden van kinderarbeid. Immers, het gegeven dat bepaalde producten niet door kinderen gemaakt zijn, betekent niet automatisch dat ze dan ook (door volwassenen) in menswaardige omstandigheden of tegen een eerlijke prijs zijn gemaakt.