Zacht speelboekje boerderijvrienden*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ16462

Wie gaat er mee naar de kinderboerderij? Dit schattig stoffen babyboekje heeft de vorm van een echte boerderij en als je het boekje opent gaat er meteen ook een hele wereld open voor je mini boekenwurm.

32,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5918

CollectieVoor baby's
TypeBabyboekjes
Leeftijdvanaf 6 maanden

Kleine boerderijvriendjes opgelet! Wie dit speelboek openslaat kan beestachtig veel betasten, bekijken en ontdekken. Zacht speelboekje Boederijvrienden van HABA in super leuk voor de allerkleinsten om te ontdekken en te doorbladeren.

Met drie vingerpopjes (7 x 12 cm)

Materiaal: polyester, netweefsel, klittenband, kunststof ringen en spiegelfolie.

Leeftijd: vanaf 6 maanden

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
242000.35
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!