Zacht speelboekje boerderijvrienden*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ16462

Wie gaat er mee naar de kinderboerderij? Dit schattig stoffen babyboekje heeft de vorm van een echte boerderij en als je het boekje opent gaat er meteen ook een hele wereld open voor je mini boekenwurm.

32,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5918

CollectieVoor baby's
TypeBabyboekjes
Leeftijdvanaf 6 maanden

Kleine boerderijvriendjes opgelet! Wie dit speelboek openslaat kan beestachtig veel betasten, bekijken en ontdekken. Zacht speelboekje Boederijvrienden van HABA in super leuk voor de allerkleinsten om te ontdekken en te doorbladeren.

Met drie vingerpopjes (7 x 12 cm)

Materiaal: polyester, netweefsel, klittenband, kunststof ringen en spiegelfolie.

Leeftijd: vanaf 6 maanden

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
242000.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.