livre-jouet 'les amis de la ferme'

zacht speelboekje boerderijvrienden*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ16462

Kleine boerderijvriendjes opgelet! Wie dit speelboek openslaat kan beestachtig veel betasten, bekijken en ontdekken. Met drie vingerpopjes (7x12...

32,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5918

Kleine boerderijvriendjes opgelet! Wie dit speelboek openslaat kan beestachtig veel betasten, bekijken en ontdekken. Met drie vingerpopjes (7x12 cm). Voor creatieve boerderij rollenspellen. Materiaal: polyester, netweefsel, klittenband, kunststof ringen en spiegelfolie.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
242000.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.