Zachtaardig knuffeltje Indy tetra - grijs

Staat: Nieuw product

Hoppa

BBHOP048

Op zoek naar een unieke geboorteknuffel?

Indy is alvast kandidaat, dit zalig zacht lappenpopje en knuffelvriendje - met hartig neusje - is gemaakt uit zachte tetrastof. Indy is verkrijgbaar in verschillende kleurtjes, deze versie uit zacht lichtgrijs zal vast en zeker platgeknuffeld worden, denk je ook niet?

15,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : HOP-ID-MUS 600

CollectieIndy
TypeKnuffelpopjes
KleurGrijs

Knuffeltje Indy Tetra Grijs is een zachte en ideale slaapknuffel voor baby, peuter, kleuters en grotere kindjes.  Dit zacht poesje is net zoals de rest van de Hoppa knuffelpopjes gemaakt uit organisch katoen, op een duurzame en ecologische manier geproduceerd en uniek is ook het wollen hoofdje: dat absorbeert vertrouwde geuren en helpt zo je baby gerust te stellen en lekker in te dommelen voor een heerlijk dutje of als er even verdiet is.

Knuffel kwijt? Babylonia heeft een reserve van elk model dus dat stelt gerust.

Afmetingen: 29 x 28 x 4 cm
Materiaal: 100% organisch katoen - wollen hoofdje
Wasadvies: enkel handwas, niet weken en niet geschikt voor de droogtrommel

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Hoppa is een collectie van handgemaakte knuffelpoppen in natuurlijke materialen - 100% biologisch katoen . Van knuffeldoekjes, gehaakte rammelaars, lappenpopjes tot poppendragers. Voor elk kindje is er een geschikt vriendje. Er werd bijzonder veel aandacht besteed aan het ontwerp van de popjes en aan de keuze van de materialen. Er is echter meer/ Hoppa poppen zijn gemaakt in Fair Trade, dat wil zeggen geproduceerd op een manier waarbij eerlijke handelsrelaties met de producenten voorop staan. Fair Trade gaat dus veel verder dan bijvoorbeeld het uitsluiten of vermijden van kinderarbeid. Immers, het gegeven dat bepaalde producten niet door kinderen gemaakt zijn, betekent niet automatisch dat ze dan ook (door volwassenen) in menswaardige omstandigheden of tegen een eerlijke prijs zijn gemaakt.