Zachte handpop - Raaf Theo

Staat: Nieuw product

Haba

HAB430

Wanneer raaf Theo rijp fruit ziet, loopt het water hem in de snavel. Zijn lievelingseten, een stoffen kers, brengt hij zelf al mee.

De snavel kan binnen in de handpop met twee vingers worden bewogen, zodat deze heel ver opengaat en het eten – hop – heel snel naar binnen schrokt.

22,99 €

18,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304203

CollectiePoppenwereld
TypeHandpoppen
Leeftijdvanaf 18 maanden

Gekke handpop Raaf Theo van Haba. Ken je hem nog? Dit is een leuke handpop van de brutale raaf uit de HABA-spelklassieker ‘Boomgaard’.

  • leuk speeleffect: snavel open, eten erin
  • inclusief stoffen kers als ‘ravenvoer’
  • perfect voor creatieve rollenspellen

Afmetingen: 17 x 25 cm
Leeftijd: vanaf 1,5 jaar
Materiaal: polyester
Wasadvies: mag gewassen worden op max 30°C - niet bleken - niet stomen - niet strijken of in de droogkast steken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.1
  • Door Anonymous A.
  •  de 31/03/2021
Alles oké
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!