Zachte knuffeldoek Bunny in bio katoen

Staat: Nieuw product

Wee Gallery

KZP112

Knuffeldoekjes, het hoeven niet altijd tetradoeken te zijn. Dankzij Wee Gallery kan je ook kiezen voor dit heerlijk zacht én stijlvol exemplaar met mooie illustratie en originele konijnenoortjes.

21,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WG-WG8071

Knuffeldoek Bunny - van het geweldige merk WeeGallery - uit organisch katoen. Stijlvol, zacht, ideaal voor kleintjes vanaf de geboorte te gebruiken. Deze zachte baby knuffeldoek heeft aan de ene zijde een leuke illustratie van een konijntje, aan de andere superzachte teddy stof. De schattige oortjes zorgen ervoor dat je kleintje dit knuffeldekentje gemakkelijk kan vastnemen.

Afmetingen blokken: 40 x 40 cm
Materiaal: bio katoen & sherpa (katoenen teddy fleece stof)

Het assortiment van Wee Gallery bestaat uit kijkkaarten, knuffels, speelgoed, speeldekens en andere lifestyleproducten. Dit merk uit Californië maakt unieke producten voor baby's vanaf de geboorte tot ongeveer 24 maanden. Baby's zijn van nature aangetrokken tot zwart en wit. Het hoge contrast is niet alleen erg stijlvol maar de monochrome prenten en telkeningen zijn ideaal voor baby's om zich te focussen en je kleintje visueel te stimuleren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
24221.50.11
Studie toont aan dat kindjes vanaf de geboorte ongeveer 30 à 40 cm ver kunnen zien en hoog-contrasterende patronen kunnen onderscheiden. Dit principe is het fundament van Wee Gallery! Zwart-wit dieren en herhalende patronen vormen de rode draad doorheen de collectie. In de eerste maanden stimuleren de patronen baby's visuele ontwikkeling. Later transformeren ze in herkenbare dieren die kindjes kunnen aanduiden en benoemen. Ook na de pamperperiode blijven kinderen gefascineerd door Wee Gallery. Ze kunnen de vertrouwde dieren spotten op textiel, plaktattoos, activiteitenboekjes, nesting dolls en meer! Ontdek hieronder het volledige assortiment. Wee see like babies - Wee Gallery