Knuffeldoek gans Olga

Zachte knuffeldoek gans Olga

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO071

Le voyage d'Olga - Moulin Roty (16)

Olga is een zachte knuffeldoek die helemaal klaar is om overal mee naartoe te reizen met je kleintje. Vanaf de geboorte, naar oma & opa, op stap naar het park of 's nacht naar dromenland ... je kleintje heeft aan deze zachte knuffeldoek een vriendje voor het leven!

21,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 714018

Superzacht knuffeldoekje in de vorm van Olga de gans uit de reeks Le Voyage d'Olga van het Franse speelgoedmerk Moulin Roty. Dit doekje met ganzenkopje en kleurrijke veren op het kopje is gemaakt van zachte tetrastof, het hoofdje is van fluweel en katoen. De verschillende texturen zorgen dat dit knuffelvriendje heel interessant is voor kleine handjes.

Materiaal: mousseline, katoen, fluweel, polyester

Afmetingen: 37 cm breed

Leeftijd: vanaf de geboorte

Wasadvies: wassen op max 30°C op wolprogramma - niet geschikt voor de droogkast.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Le voyage d'Olga - Moulin Roty
Inspiratie en stories