Zachte knuffeldoek gans Olga

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO071

Le voyage d'Olga - Moulin Roty (26)

Olga is een zachte knuffeldoek die helemaal klaar is om overal mee naartoe te reizen met je kleintje. Vanaf de geboorte, naar oma & opa, op stap naar het park of 's nacht naar dromenland ... je kleintje heeft aan deze zachte knuffeldoek een vriendje voor het leven!

21,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 714018

CollectieLe Voyage d'Olga
TypeKnuffeldoekjes
Leeftijdvanaf de geboorte

Superzacht knuffeldoekje in de vorm van Olga de gans uit de reeks Le Voyage d'Olga van het Franse speelgoedmerk Moulin Roty. Dit doekje met ganzenkopje en kleurrijke veren op het kopje is gemaakt van zachte tetrastof, het hoofdje is van fluweel en katoen. De verschillende texturen zorgen dat dit knuffelvriendje heel interessant is voor kleine handjes.

Materiaal: mousseline, katoen, fluweel, polyester

Afmetingen: 37 cm breed

Leeftijd: vanaf de geboorte

Wasadvies: wassen op max 30°C op wolprogramma - niet geschikt voor de droogkast.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie Le voyage d'Olga - Moulin Roty
Inspiratie en stories