Zachte knuffelpop Sarah tetra - oker

Staat: Nieuw product

Hoppa

BBHOP064

Eenvoudige vormen en een neutrale gezichtsuitdrukking geven ruimte aan fantasierijk spel van kinderen. Deze lieve Hoppa pop heet Sarah en ze is de ideale knuffelpop voor de allerkleinsten.

De vulling van 100% wol neemt vertrouwde geuren uit de omgeving op en stelt gerust, hierdoor wordt deze eerste pop al snel een onafscheidelijke lievelingspopje.

18,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : HOP-SA-MUS 915

CollectieSarah
TypeKnuffelpopjes
KleurMosterdgeel

Knuffelpop Sarah tetra oker is een zachte eerste knuffel die de rest van het leven gekoesterd wordt. . Hoppa popjes worden met de hand gemaakt in fair-trade ateliers en uit duurzame, natuurlijke materialen. Kortom: een onmisbare vriendje voor je kind. Het muslin tetra katoen ademt, is afgewerkt zonder gebruik van schadelijke verf of stoffen en wordt zachter na elke wasbeurt. Aan de pinnenmuts kan je makkelijk een tutje vastmaken.

Knuffel kwijt? Babylonia heeft een reserve van elk model dus dat stelt gerust.

Materiaal: 100% organische katoen - hoofdje uit 100% wol
Afmetingen: Sarah is 25 cm hoog zonder muts, 23 cm breed van handje tot handje en het hoofdje is 6,5 cm diep
Wasadvies: enkel koude handwas, niet geschikt voor de wasmachine of droogkast

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Hoppa is een collectie van handgemaakte knuffelpoppen in natuurlijke materialen - 100% biologisch katoen . Van knuffeldoekjes, gehaakte rammelaars, lappenpopjes tot poppendragers. Voor elk kindje is er een geschikt vriendje. Er werd bijzonder veel aandacht besteed aan het ontwerp van de popjes en aan de keuze van de materialen. Er is echter meer/ Hoppa poppen zijn gemaakt in Fair Trade, dat wil zeggen geproduceerd op een manier waarbij eerlijke handelsrelaties met de producenten voorop staan. Fair Trade gaat dus veel verder dan bijvoorbeeld het uitsluiten of vermijden van kinderarbeid. Immers, het gegeven dat bepaalde producten niet door kinderen gemaakt zijn, betekent niet automatisch dat ze dan ook (door volwassenen) in menswaardige omstandigheden of tegen een eerlijke prijs zijn gemaakt.