Zachte pyjama Katten - Ma Corolle

Staat: Nieuw product

Corolle

COR156

Ma Corolle collectie by Corolle (67)

Van al dat spelen worden ook poppen moe. Gelukkig is er deze lieve pyjama om je Ma Corolle pop aan te trekken en samen onder de wol te kruipen.

16,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 211380

CollectieMa Corolle
TypePoppenkleertjes
KleurWit
Afmetingen pop36 cm

Schattige tweedelige pyjama Katten. staat jouw Ma Corolle pop vast beeldig. Ma Corolle zijn poppen die kinderen zelf kunnen personaliseren, naar hun eigen smaak en voorkeuren. Er zijn genoeg hippe accessoires waar je uit kunt kiezen. Ma Corolle-poppen zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Opgelet: deze outfit is gemaakt voor de Ma Corolle pop van 36 cm - de pop is apart verkrijgbaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
126180.035
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.
Collectie Ma Corolle collectie by Corolle
Inspiratie en stories