Zachtroze Kiowa speelmat - Bloom pink small

Zachtroze Kiowa speelmat - Bloom pink small

Staat: Nieuw product

Nobodinoz

KZ30451

Tipi’s van Nobodinoz (37)

Geïnspireerd door de prachtige kleuren van de Mediterraanse regio stelt Nobodinoz de nieuwe 'Pure' collectie voor! De collectie is gemaakt uit...

65,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

CollectiePure collection
TypeSpeelmat/Boxkleed
Nobodinoz printsBloom pink

Geïnspireerd door de prachtige kleuren van de Mediterraanse regio stelt Nobodinoz de nieuwe 'Pure' collectie voor! De collectie is gemaakt uit 100% organisch katoen en is perfect te combineren met de 'Horizon' collectie.

Deze gewatteerde speelmat vrolijkt elke kinderkamer op! Maak een gezellig speelhoekje voor je kind of gebruik de speelmat in combinatie met de toffe tipi's of zachte kussens van Nobodinoz. De mat is in verschillende kleurtjes beschikbaar. Laat de speeltijd maar beginnen!

Materiaal: 100% organisch katoen
Opvulling: polyester
Diameter: 105cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
10510500.45
De bruisende wereldstad Barcelona is de thuisbasis van het design label Nobodinoz. Wanneer je aan Barcelona denkt, denk je meteen aan zon, La Rambla, Gaudí, tapas, La Boqueria,…. Kortom: aan een stevige portie Spaans temperament.     Laat nu net kleur, creativiteit, passie, karakter en plezier de trefwoorden zijn die Nobodinoz hoog in het vaandel draagt. Zo doet de uitstraling van dit merk zowel jong als oud genieten. Rugzakken, pennenzakken, tapijtjes, beddengoed, kussens, slabben, slaapzakken, tipi’s,... worden overstelpt met de mooiste kleuren en hipste prints. De unieke designs kan je op verschillende items spotten en combineren onderling erg goed. Er rest nog maar één ding om te doen: gewoon mixen & matchen!
Collectie Tipi’s van Nobodinoz
Inspiratie en stories