Zalig stapelspel - Equilibloc Color

Staat: Nieuw product

Janod

JS300

Wie doet er mee met Equilibloc Color, een spel waarin geduld en techniek centraal staan!

Dit kleurrijk dobbel- en stapelspel kan je met 2 of meerdere spelers spelen, oefent de fijne motoriek en concentratie. De speler dier erin slaagt de toren niet te laten omvallen wint! 

22,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J02012

SamenstellingenHout
TypeGezelschapspelletjes
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 3 jaar
Korting- 40 %

Houten stapelspel Equilibloc Color van Janod is een spelklassier waarin geduld en techniek centraal staan, in een kleurrijk jasje. Doel van het spel: De laatste persoon zijn die een blok verplaatst zonder dat de toren valt.

1 / Bouw de toren door de blokken in rijen van 3 te plaatsen en de kleuren te mengen. Elke rij moet loodrecht op de vorige staan.
2 / Gooi de dobbelstenen om het spel te starten. Verwijder een stuk van de toren met de kleur die wordt weergegeven door de dobbelstenen en plaats het met één hand loodrecht op de bovenkant.
3 / Werp om de beurt de dobbelstenen. Zorg ervoor dat de bovenste rij altijd af is.
4 / De speler die de toren laat vallen, verliest het spel

Inhoud spel: 60 houten stukken (jenga), 7 kleuren + 2 dobbelstenen, verpakt in een doos met venster

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Materiaal: hout
Aantal spelers: vanaf 2 spelers
Afmetingen: 7,5 x 7,5 x 33 cm

_

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk JANOD. Dit Frans speelgoedmerk staat gekend om hun sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Voor uren en uren speelplezier!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.