Zalige adventkalender met stempels

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR276

Meri Meri: Kerst (73)

Achter elk deurtje van deze unieke adventskalender vind je geen chocolade maar ... een heerlijke houten stempel. Elke dag tot kerstmis wordt je stempel collectie groter met stempels in kerstsfeer. Leuk om kerstkaartjes te versieren, de cadeautjes uniek te maken of naamkaartjes van de feesttafel door je kroost mooi te laten maken.

Echt een unieke manier om duurzaam naar kerst of te tellen en nog lang van het stempelplezier te genieten

32,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 180199

CollectieKerstmis
TypeAdventskalenders
KleurMeerkleurig

Aftellen naar kerst was nog nooit zo leuk als met deze Adventskalender vol stempels in kerst thema. Deze doos met gek Meri Meri rendier bestaat uit 2 dozen met in totaal 24 te openen deurtjes. Elke dag ontdek je een nieuwe stempel tot je collectie compleet is en het kerstfeest kan beginnen!

Afmetingen doos: 16 x 12,3 x 3,8 cm

Bij de set zitten ook leuke stempelkussentjes in allerlei fijne tinten om heerlijk mee aan de slag te gaan. 

_

Meri Meri is een uniek feestmerk met de mooiste feestartikelen voor de perfecte kinderfeestjes maar ze hebben ook fijne accessoires zoals patches, plaktattoos, sjaals en wondermooie haaraccessoires. Stuk voor stuk perfect voor kleintjes met stijl.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Meri Meri: Kerst
Inspiratie en stories