Zeemansknopen

2 kooorden en kaartjes om te leren knopen

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO069

Le jardin - Moulin Roty (36)

Schip ahoi! Heb je een kleine zeeman in huis of zoek je een origineel cadeau'tje voor kindjes ... dan zijn deze zeemansknopen van Moulin Roty  echt i-d-e-a-a-l. Met de 2 leuke touwen maak je stap voor stap de coolste knopen.

9,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 712369

CollectieLe Jardin du Moulin
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Zeemansknopen uit de Le Jardin du Moulin-collectie van Moulin Roty, ideaal speelmateriaal voor kleine avonturiers of wannabe-zeemannen. In het mooie doosje uit stevig karton zitten 2koorden (in blauw en wit) om kinderen te leren zeemansknopen te maken. Er zitten ook mooi geillustreerde kaarten bij die stap voor stap de verschillende knopen uitleggen. Wat een mooi en origineel cadeau!

Afmetingen doosje: 9 x 6 x 3,5 cm

Materiaal: katoen en karton

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Le Jardin du Moulin van Moulin Roty is een prachtige collectie leuke objecten om samen met je kleintje de natuur te ontdekken. Van verrekijkers, over insectendoosjes, vogelhuisjes, ... Alles is prachtig geïllustreerd en maakt van de wondere wereld van de natuur een nieuw speelveld voor je mini om te ontdekken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Le jardin - Moulin Roty
Inspiratie en stories