Zijde stiften

Set van 8 stiften op de ramen, steen of met water te kleuren

Staat: Nieuw product

Tiger Tribe

BER342

Mini cadeautjes, maxi pret! (494)

De kleuren van deze zijde stiften zijn levendiger dan klassieke kleurtjes en leveren automatisch de meest levendige kunstwerkjes op. Dankzij het lipstick systeem draai je de stift uit de houder en blijven kleine vingertjes proper(der).

Multifunctioneel - je kan er zelf mee op ramen tekenen - en een ideaal geschenk dat perfect past in de verbeelding en de rijke fantasiewereld van je kleine Picasso.

8,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3770122

TypeStiften & pennen
Technieken & ambachtenKleuren
Leeftijdvanaf 3 jaar

Tiger Tribe Zijde stiften zijn super kleurrijk en veelzijdig. Elk kleintje weet er weg mee. Deze set bestaat uit acht kinderstiften in de meest bonte kleuren.

Met deze stiften kan je ook:

  • op de raam tekenen (Window Art) 
  • op stenen kleuren (Rotsschildering) maak wezens voor 3D-plezier
  • met water (Aquarelkunst) voeg gewoon water toe met een penseel om een ​​aquareleffect te creëren.

Er is geen geknoei, want elke stift is ondergebracht in een opdraaibuis om de kleine vingers schoon te houden. Silk Crayons zijn niet giftig, geurvrij en in water oplosbaar, zodat vlekken gemakkelijk worden weggewassen. Combineer met een van de geweldige Tiger Tribe kleursets voor urenlang creatief plezier!

Leeftijd: 3+

_

Tegenwoordig is bijna alles digitaal, maar de geweldige collectie van TIGER TRIBE zorgt voor een vrolijk en welgekomen tegengewicht. De vrolijke collectie geschenken, creatieve benodigdheden en fijne hebbedingen zijn precies waar ouders en hun kroost naar verlangen. Dit merk uit Australië tovert een glimlach op het gezicht van ieder en is geweldig om te geven én te krijgen!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Ontdek de creatieve collectie van TIGER TRIBE! In deze tijden van digitale overbelasting zijn de Tiger Tribe-cadeaus precies waar ouders en kinderen naar verlangen. Hun missie? (Terug) plezier vinden in spelen! TIGER TRIBE doet verbeelding bloeien en speelt perfect in op de aangeboren fantasie van kinderen. Geweldige, creatieve speelsets om mee te scoren! De rijke collectie, ruime keuze, verschillende knappe design, prijs/kwaliteit ... zijn maar enkele redenen waarom dit jonge merk perfect past in De Kleine Zebra familie. Alle producten zijn ontworpen door het fantastische ontwerpteam van Tiger Tribe, gevestigd in Melbourne, Australië. Tiger Tribe-producten vrolijken elk speelmoment op en zijn de leukste cadeautjes om te geven én te krijgen!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories