Zwarte cowboyhoed - Austin

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

Schitterende accessoires van Souza for kids! (369)

There's a new sheriff in town! Met deze stoere cowboy hoed op weten mama en papa meteen wie het 'echt' voor het zeggen heeft ;-) De hoed uit de prachtige collectie van Souza fot Kids is voorzien van een ster en bruine band, er zit ook een koordje aan zodat hij goed blijft zitten terwijl je kleine cowboy door de kamer galopeert.

9,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 104551 *

PersonageCowboy
TypeVerkleedaccessoires
KleurZwart

Zet deze Souza for Kids cowboyhoed Austin op en je bent met een de sheriff in huis. Deze stoere hoed maakt je verkleedoutfit echt af! Hij is gemaakt uit stevig materiaal, tot in de puntjes afgewerkt met een echte sheriff-ster vooraan en heeft een omtrek van ongeveer 60 cm.

Maten: 3-7 jaar

Create your happy fantasy met de geweldige collectie van Souza for Kids! Op de top van de duinen wacht de in goud gehulde Marilise op haar gasten. Haar sprankelende kroon is speciaal ontworpen vor het feest van vanavond. De elfen zusjes hebben de confetti al klaar gezet, terwijl Valentine arriveert met haar paraplu in de lucht. Met haar haren vol fladerende vlinders kijkt elfje Jaelyn uit over het strand. Wat ziet ze daar? De stoere spaceman loopt in zijn flitsende pak verheugd naar prinses Olivia... dit is écht Happy Fantasy ... Souza Kids! daar word je vrolijk van.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2539160.09
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Schitterende accessoires van Souza for kids!
Inspiratie en stories