ma chérie - jas

Zwarte Ma chérie - jas om te personaliseren

Staat: Nieuw product

Corolle

COR004

'Les Chéries' by Miss Corolle (15)

De blikvanger van elke kleerkast is ongetwijfeld je winterjas. Draag je hem elegant in het zwart, of wat stoerder gepimpt met gouden en luipaard details?

16,50 €

11,55 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FBL50

Korting- 30 %

Deze stijlvolle mantel komt uit de 'ma chérie création'-collectie van Corolle. Speciaal ontwikkeld voor stylistes in spe. De simpele zwarte jas kan je naar hartelust stylen tot een designerstuk. De bijgeleverde velletjes met 'décochic'-accessoires bevatten strikjes, knopen en andere applicaties. Vergeet naaimachines, naald en draad, scharen of lijm, de 'décochic'-elementen hechten zich gewoon aan de stof. Zin in een nieuwe look? Je haalt alle versieringen eenvoudig van de kleding, en begint opnieuw.

In de collectie vind je ook de 'ma chérie' poppen Camille, Chloé, Cécile en Clara, en een heleboel outfits om te personaliseren.

Geschikt voor mini-fashionista's vanaf 5 jaar.
Hoogte pop: 33 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.280.010.190.05
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.
Collectie 'Les Chéries' by Miss Corolle
Inspiratie en stories