Baby

Babyproducten, zwangerschap en baby

Sorteren

In de Zebra-familie weten we dat moeders heel erg waken over het welzijn van de baby. Instinctief wil ze altijd het beste voor haar kleintje. Daarom hebben we speciaal een lijst met producten samengesteld die zowel origineel als praktisch zijn om baby's en hun mama's elke dag te ondersteunen. Kleding, speelgoed, beddengoed voor het wiegje en verzorgingsproducten ... ontdek onze selectie musthaves voor baby's!

De essentials om je baby te verwelkomen

Om te spelen, slapen, eten of op stap gaan, heeft een baby specifieke uitrusting en accessoires nodig. Aan tafel zal hij/zij zeker meer eetlust hebben als de hapjes in vrolijk servies geserveerd wordt, bedrukt met mooie tekeningen en bestek dat aangepast aan kleine handjes. Vergeet het kleine slabbetje niet om zijn mooie kleren schoon te houden. Je hebt bij ons een grote keuze.

Babykleertjes met stijlvolle en elegante looks

Vind ook een uitgebreide selectie voetenzakken en slaapzakken voor die gezellige moeder-kinduitstapjes. We hebben voor je de mooiste babymerken verzameld: ErgoPouch, Nobodinoz, Taftan, Fresk en nog veel meer. Verlaat het huis ook niet zonder een zonneklep voor de maxi-cosi als je van plan bent om naar het park te lopen en te genieten van het mooie weer.

Een goed stuk speelgoed: bron van ontdekking en entertainment voor je baby

Om je kindje te vermaken hebben we verschillende muzikale mobielen, rammelaars en speeltapijten. We hebben zelfs een paar leuke poppen waarmee je hem/haar kan afleiden terwijl je zijn/haar gezichtsscherpte stimuleert. Onze favoriet ? Het zachte speelgoed van het merk Lilliputiens in vrolijke kleuren en uitnodigende texturen ... je baby wordt er vast en zeker erg blij van.

Praktische accessoires voor moeders om elke dag te gebruiken

Om moeders te helpen bij hun taak als mama, zocht de Kleine Zebra de allerleukste uitrustingen en praktische accessoires uit. Allemaal ontworpen om het dagelijkse leven met een baby eenvoudiger te maken: draagdoeken, buggytassen, luiertassen, XL toiletzakken en nog veel meer.

Toont 49 - 96 van de 3426 items

Toont 49 - 96 van de 3426 items