Cadeaus per leeftijd

Cadeaus per leeftijd

Sorteren

AL ONZE CADEAU-IDEEËN OP LEEFTIJD – Feest betekent cadeaus! Bekijk de cadeau-ideeën van De Kleine Zebra om het perfecte cadeau te vinden voor jouw baby, kind, tiener, geliefde, de peettante van je kinderen... Hier vind je het perfecte cadeau voor al je dierbaren. Succes verzekerd!

Handige cadeaus voor baby's van 0 tot 1 jaar

Van pluchen rammelaars tot zachte dekens, onze producten zijn ontworpen om de zintuigen te stimuleren en de sensorische ontwikkeling van baby's te bevorderen. Merken als Liewood en Done by Deer bieden zachte en schattige opties die de harten van ouders en baby's zullen verwarmen.

Geweldig speelgoed voor kinderen van 1 tot 4 jaar

Rond de leeftijd van 1 tot 2 jaar beginnen kinderen de wereld om hen heen te verkennen. Geef ze kleurrijk en interactief ontwikkelingsspeelgoed om hun nieuwsgierigheid te stimuleren. Merken als HABA en Janod bieden hoogwaardig houten speelgoed dat fijne motoriek en spelend leren bevordert. Kinderen van 2 tot 4 jaar groeien snel en ontdekken het plezier van fantasiespel. De bouwspellen van Kapla en de puzzels van DJECO stimuleren creativiteit en coördinatie. Producten van Wee Gallery voegen een vleugje plezier en educatie toe aan hun dagelijkse routine.

Alle puzzels van DJECO vind je hier >

Esthetische of creatieve cadeaus voor lieverdjes van 4 tot 6 jaar

Kinderen van 4 tot 6 jaar houden van avonturen en ontdekkingen. De fietsen van Banwood en de natuurexploratiekits van HABA zijn perfect voor jonge avonturiers. De spellen van Poppik en de puzzels van Crocodile Creek helpen hen hun logisch denken te ontwikkelen terwijl ze plezier hebben.

Ontdek alle Classic fietsen van Banwood hier >

Voor de grotere kids: creatief speelgoed of decoratie items!

Voor kinderen ouder dan 6 jaar hebben we cadeau-ideeën die hun creativiteit en ontwikkeling stimuleren. De steps van Banwood en de bordspellen van DJECO zorgen voor urenlang educatief plezier. Merken zoals OYOY en ferm LIVING bieden prachtige decoratieve items om hun kamers te personaliseren en een eigen plekje te creëren.

En natuurlijk, voor tieners en volwassenen hebben we ook iets speciaals!

Zoek je een cadeau voor een tiener of volwassene? Ontdek onze selectie van mode-accessoires, tassen, sieraden, decoratie en nog veel meer. Voor elke smaak en elke gelegenheid hebben we het perfecte cadeau!

Toont 49 - 96 van de 714 items

Toont 49 - 96 van de 714 items