3D figuur Fold my Car - Ambulance

Staat: Nieuw product

KROOOM

KZ25787

Uit de Fold my Car serie van KROOOM.
Tuta-tuuta-tuutaaaa! De leeuw van KROOOM rijdt rond in zijn ambulance en snelt ter hulp...

5,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 33455

Uit de Fold my Car serie van KROOOM.
Tuta-tuuta-tuutaaaa! De leeuw van KROOOM rijdt rond in zijn ambulance en snelt ter hulp wanneer het nodig is. Maar eerst heeft de leeuw jouw hulp nodig om zijn ziekenwagen in elkaar te knutselen!Fold my Car staat garant voor een dubbele portie plezier. Eerst de 3D wagen vouwen door stap-voor-stap instructies te volgen en dan... rijden maar!

Alls zit netjes verpakt in een mooie platte doos. KROOOM speelgoed is vervaardigd uit 100% recycleerbaar karton, afgewerkt met een waterafstotende coating. Stevig, lichtgewicht en eenvoudig te monteren zonder gereedschap.

Geschikt voor kids vanaf 3 jaar.
Afmetingen: 15x6x10 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
122530.35
Het Israëlisch merk KROOOM combineert design en ecologie perfect met elkaar. Het innovatieve speelgoed is niet alleen educatief verantwoord, maar wordt ook vervaardigd uit duurzame materialen. Dat betekent fun voor kids én het milieu! Het speelgoed is gemaakt uit 100% recycleerbaar karton, afgewerkt met een waterafstotende coating. Stevig, lichtgewicht en eenvoudig te monteren zonder gereedschap. Bovendien staat KROOOM garant voor een dubbele portie plezier. Eerst de figuren monteren (soms met hulp van mama en papa) en dan onbelemmerd de verbeelding zijn werk laten doen! Ontdek bij de kleine zebra wat er in de KROOOM-wereld te beleven valt: vouw je eigen robots, botvier je fantasie in een 3D speelset of puzzel erop los!