Buitenspeelgoed

Heerlijk speelgoed om buiten te spelen

Sorteren

Buiten spelen wordt eens zo leuk met onze ruime collectie supertof buitenspeelgoed. Van fijn strandspeelgoed waar je natuurlijk ook in de zandbak mee kan spelen, over waterspeelgoed en fijne spelletjes om in de open lucht te spelen. Superleuk voor grote en kleine speelvogels!

Uitdagend buitenspeelgoed voor op de straat of op het plein

Leg die spelconsoles en tablets aan de kant want het is tijd om nog eens buiten te gaan spelen. Saaaai? Absoluut niet met al dat leuk speelgoed bij De Kleine Zebra. Actieve en sportieve kindjes kunnen zich helemaal uitleven met ballen, springtouwen, boomerangs, frisbees en diabolo’s. Liever iets rustigers? Dan is een leuke bromtol, jojo of stoepkrijt iets voor je kindje. En voor de echte ontdekkers hebben we verrekijkers, telescopen, ontdekkingsdozen en vergrootglazen.

Verfrissend buitenspeelgoed voor in het water

Is jouw kindje een echte waterrat? Beeld je dan in hoe blij die zal zijn met zoveel tof speelgoed voor in het water! Bij De Kleine Zebra vind je heel wat waterspeelgoed voor in het zwembad, in de zee of gewoon voor in bad. Kleurrijke bootjes, gieters, luchtmatrassen, badspeeltjes en strandemmertjes zorgen gegarandeerd voor uren waterpret!

Leerrijk buitenspeelgoed voor in de tuin of natuur

Back to nature met supertof tuinspeelgoed voor de kleine natuurliefhebbers. Bij De Kleine Zebra heb je verrekijkers, onderzoeksloepen, kompassen, insectendozen en schepnetjes voor de ontdekkers. En voor de groene vingertjes zijn er harken, schoppen, hamers en ander gereedschap om de tuin om te bouwen tot een waar paradijs!

Leuk buitenspeelgoed voor in de zandbak of aan het strand

Met talloze zandvormpjes, emmertjes en schepjes bakt je kindje de mooiste zandtaart en creëert die de prachtigste zandkastelen. Geen geboren bakker of bouwer? Dan zijn er ook nog veel leuke strandspelletjes die je kunt spelen. Denk maar aan petanque, ringen gooien, strandvoetballen of golfen. Super plezant voor kids én ouders!

Toont 145 - 192 van de 281 items

Toont 145 - 192 van de 281 items