Adembenemend schimmenspel - circus

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

KZ12717

Les histoires du soir by Moulin Roty (13)

Met deze stoere, zwarte schaduwen vertel je spannende verhalen als nooit te voren... Verduister de kamer, knip de bureaulamp aan en richt deze op...

14,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 711017

CollectieLes histoires du soir
TypeSchimmenspelen
Leeftijdvanaf 3 jaar

Met deze stoere, zwarte schaduwen vertel je spannende verhalen als nooit te voren... Verduister de kamer, knip de bureaulamp aan en richt deze op een vlakke muur, kies je hoofdrolspelers en vertellen maar! Ook leuk om poppenkast te spelen achter een witte doek. Ideaal voor een sfeervol verhaaltje voor het slapengaan, je kids zullen er helemaal weg van zijn. Geschikt vanaf 3 jaar. Materiaal: papier.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
212400.35
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Les histoires du soir by Moulin Roty
Inspiratie en stories