Amory cakevorm - Cat rose

Herbruikbare siliconen bakvorm voor een poezen cake

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD3685

Zin in zelfgemaakte cake? Jij zorgt voor het recept, wij hebben de leukste cakevorm in de vorm van een LIEWOOD kat, gemaakt uit handig siliconen om keer op keer te gebruiken.

Perfect voor verjaardagen of andere speciale gelegenheden!

22,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14243-0022-ONE SIZE-CU

CollectieAmory
TypeCake- en bakvormen
PrintsCat rose
KleurRoze

Siliconen cakevorm Amory Cat Rose van LIEWOOD is herbruikbaar, duurzaam en vaatwasserbestendig. Ideaal om een verjaardagscake te maken of samen aan het bakken te slaan met je mini('s). Ook verkrijgbaar in andere vormen en kleuren.

Materiaal: 100% siliconen • Getest volgens de laatste EU-regelgeving
Afmetingen: 5,3 x 25,5 x 24 cm

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 23/08/2021
Nog niet gebruikt maar hij ligt klaar om getest te worden!
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!