Arne vakjesborden - Mr bear sandy multi mix

Verdeel het eten van je mini over dit rond bordje met 4 aparte bordjes

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD6492

Alle lunch musthaves van Liewood (209)

Elke ouder zal het beamen: presentatie is belangrijk als het gaat om het serveren van het eten van je kleintjes. Door het eten te verdelen en mooi te presenteren kunnen veel gevechten tijdens het eten worden gewonnen.

Het Arne vakjesbord in mooie kleuren presenteert het eten in vier bakjes, zodat je kind kan eten en of mengen zoals hij of zij zelf wil.

36,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14981 5066

CollectieArne
TypeBorden

Arne vakjesborden Mr Bear Sandy Multi Mix van LIEWOOD scheppen orde in elk eetmoment van 's ochtends tot 's avonds. Deze set bestaat uit: 1 rond roze bord met oortjes en 4 driehoekige bordjes in 4 verschillende kleuren die er perfect in passen.

Materiaal: 100% silicone • onbreekbaar en vaatwasmachinebestendig

Afmetingen bord: 2,6 x 23 x 21 cm - kom: 3,5 x 10 x 10 cm

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en functioneel kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Alle lunch musthaves van Liewood
Inspiratie en stories